Hjerterom

Hjerterom

Camping Sørlandet er et nettverk av 10 campingplasser på det blide Sørlandet.

Dette er frittstående selvstendige campingplasser, hvor de fleste er driftet av eierfamilien, Vi har alle et stort hjerte for både plassen vår og gjestene våre. Med et personlige særpreg, ønsker vi å gjøre alt vi kan for at du skal trives hos oss.

Camping Sørlandet er perfekt for barnefamilier. Her finner du aktiviteter som gjør oppholdet ditt litt ekstra spennende, barna vil elske å være hos oss.

Vi tilbyr alt fra camping og telt, til luksuriøse hytte og leiligheter.

Alle campingplassene ligger ved sjø eller vann, noe som gjør det enkelt å ta seg en svømmetur eller dra på fisketur. Du kan også nyte vakre solnedganger og det unike lyset som preger Sørlandet. Vi gir deg en opplevelse av vakker natur.

Campingplassene er et godt utgangspunkt for å besøke og utforske områdene rundt, enten til fots, med sykkel eller bil. Flere av campingplassene ligger i nærheten av flotte kyststier.

Uansett om du er en erfaren camper eller en nybegynner, vil Camping Sørlandet gi deg en deilig ferie og kvalitetstid med de du er glad i.

HJERTEROM – BLÅ KORS FERIER

Blå Kors Ferier er et gratis, rusfritt ferietilbud for familier som har rusavhengighet, psykiske utfordringer og lavinntekt tett på livet.

Vi i Camping Sørlandet ønsker å være med på å gi mulighet for avslapping og gøye aktiviteter for liten og stor. Noe som kan gi både mestring og mening. Vi ønsker å legge til rette for at barn og ungdom skal få opplevelser sammen med sine foresatte, slik at familien opplever gode, trygge og varige minner sammen.

Vi samarbeider med Blå Kors Ferier i prosjektet som blir kalt » Hjerterom». Camping Sørlandet går sammen om å gi 1000 overnattingsdøgn til Blå Kors Ferier.

Opplevelsene er mange:

"Hjemme har ikke min datter så mange venner, men her har hun fått mange. Det betyr mye."
Feriegjest 2019

"Den beste opplevelsen jeg og min sønn har hatt noen sinne"
Feriegjest 2019

Velkommen på besøk!

arrow_upward