5 overnattinger - få gratis inngang

5 overnattinger - få gratis inngang

Gratisbillett for hele familien!

Overnatt minimum 5 netter på en eller flere av våre medlemsbedrifter, og vi spanderer gratis inngang til hele familien på en av disse flotte opplevelsesene:

Ta med familien og besøk barnas egen utstilling BARNDOM

På KUBEN i Arendal kan dere reise med tidsmaskinen og se hvordan det var å være barn på 1900-tallet. Er det annerledes enn å være barn i dag? Hva slags leker hadde man? I utstillingen er det flere aktiviteter for barna. Man kan heise seil, kle seg ut eller krype inn i den store boka og hør Anne Cath. Vestly lese. Barna kan også bli med på skattejakt. Det er gratis, og vi har premier til alle.


Bli med på omvisning på Merdøgaard

Merdøgaard er en liten kystgård med skipperhus fra 1736, som ligger på øya Merdø utenfor Arendal. Museet er åpent for omvisning hver dag i perioden 23. juni t.o.m. 19. august, hver hele time fra kl 12-16. Utenfor museet finner du Arendals mest barnevennlige strand. Det er også en koselig kafe ved museet. Det går ferge til Merdø fra Pollen i Arendal.


Gamle hus på Kristiansand museum

Friluftsmuseet på Kongsgård består av rundt 40 antikvariske bygninger. Det er barneaktiviteter hver dag i juli fram til 15. august.


Gimle gård

Gimle Gård sies å være landsdelens vakreste herregård. Det staselige hovedhuset er omgitt av en engesk landskapspark.


Lek og lær i Odderøya museumshavn

I Nodeviga i Kristiansand finner du et levende museum og aktivitetshus med fokus på maritime aktiviteter for store og små. D/S Hestmanden Norsk krigsseilermuseum fra den norske handelsflåten. Skipet er nå blitt til et museumsskip som et minnesmerke for krigsseilerne.


Hos Gustav Vigeland i Mandal

Barndomshjemmet til Gustav Vigeland er et besøksmål ved Mandal museum. I tillegg vises arbeider av mandalskunstnerne Amaldus Nielsen, Olaf Isaachsen og Gustav Vigeland. Her er grafikkverksted for barn hele sommeren.


Sjølingstad Uldvarefabrik

Fabrikken fra 1894 er i dag en levende museumsfabrikk. her produseres fortsatt ullvarer på gamle maskiner. Ullverksted for barn hele sommeren.


Tingvatn fornminnepark

Tingvatnfeltet i Hægebostad regnes som Norges best bevarte tingsted med graver og steinsettinger.


Gjennom natur og kultur på Lista museum

Det tyske kystfortet Nordberg fort med moderne formidlingsbygg og kafé, helleristninger i landskapet, Listeskøyta kyst-kultursenter m.m.


Fargerikt småbyliv i Flekkefjord

Flekkefjord museum ligger midt i sentrum med museumshage, krambu og sjøbuer. Her er også en utstilling om Flekkefjords fargerike kunstner Lars K. Gulbrandsen (Tatjana).

Merdøgaard
Merdøgaard
Merdøgaard med strand
Merdøgaard med strand
Kjøkkenet på Merdøgaard (foto: Visit Sørlandet)
Kjøkkenet på Merdøgaard (foto: Visit Sørlandet)
Kryp inn i den store boka - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
Kryp inn i den store boka - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
Melk en ku - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
Melk en ku - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
Heis seil - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
Heis seil - Barnas egen utstilling på Kuben - Barndom
arrow_upward